2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Céges buli, Royal Wedding... és irány Barcelona!!!

2011.04.30. 01:44 - vikiaupair

Sziasztok!

Nem akartam elmenni szó nélkül... :)

A tegnapi céges buli olyan jól sikerült, hogy negyed 5-kor kerültem ágyba... részletek a hét egyéb történéseivel együtt...ööö.... valamikor ígérem lesznek :)

9 után már fel is keltem, megérkezett Hajni, és átmentünk Karenékhez. A Royal Wedding alkalmából volt náluk egy kis pezsgős-croissaint-os tízórai, ami aztán rendesen elnyúlt... úsztunk és ittunk lényegében. Nem kevés pezsgőmennyiség kivégzése után Mojito-gyártásba kezdett anyu, apu pedig később Bloody Mary-ket mért... szerintem hat körül jöttünk el hozzám, Yasmini persze jött velünk a régen beígért forrócsokira.

Este elsétáltunk egy kis eledelért, Hajni hazament összecuccolni, én pedig most végeztem. Háromnegyed 2 elmúlt, úgy érzem ma sem alszom sokat... 4-kor indulunk, anyu nagyon rendes volt, és már jó régen felajánlotta, hogy kivisz bennünket Gatwickre. Ja, annak, aki nem tudná: Barcelona a kis mini-kiruccanás célpontja :) Bár nem ígérnek felhőtlen időt, meglátjuk... reméljük azért, hogy nem fog végig szakadni az eső, abból van elég itt is...

Jó hétvégét mindenkinek! Kellemes május 1-jét!!! Még így is, hogy most vasárnapra esik sajna. Oh, és persze Drága Anyuskámnak nagyon boldog anyák napját!!!! Kibonthatod vasárnap a kis csíkos papírba csomagolt dobozt! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr202865952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása