2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Itt a "nyár" :)

2011.04.07. 01:12 - vikiaupair

A tegnaphoz még annyit, hogy anyu pont sms-ezett nekem, amikor megtudtam, hogy saját csoportom lesz, így a válaszüzenetben megírtam neki, hogy szerintem büntetnek :) Kérdezte, hogy a rossz gyerekeket kaptam-e? :D Aztán itthon arra jutottunk, hogy inkább teszteltek csak, mint büntettek :D Akármi is volt, szerintem kiálltam a próbát.

Ma csak 8-ra jöttem, félig-meddig elvégeztem a dolgom, meg anyuval is beszélgettünk. Mondtam, hogy most már tényleg ne vegyen semmi kaját nekem... mondta, hogy ő is 5 percenként nyitogatja a szekrényt, amikor egyedül van este, és olyanokat is eszik, amit igazából nem is nagyon szeret. Hát, ezzel én is így vagyok sajnos... Ja, meg apu kiadta neki, hogy mit kell a ház körül elpakolnia, mert rontja a „kertképet” :) És ez szigorúan csak a ház 2 méteres körzetére vonatkozik, a kert további részét nem bízná másra :))))

Az idő szuper volt ma, de tényleg!! Eddig a legmelegebb nap idén... tegnap is lehetett volna hasonló... pólóban mentem az irodába! :D A munka jó volt, már egy hete nem voltam :)

Délután befejeztem a reggel félbehagyott portörlést, aztán leültem és vártam a lányokra. Apu mostmár mindig megkérdezi, hogy a 10-es skálán hányas a kedvem :)))) Nevetgéltünk a fiúkkal... bemutattuk egymásnak Sebastiant és a mosogatógépet :D

Lányok haza (már majdnem fél 7 volt), gyors kaja, majd egy nagy hiszti, amíg anyu boltban volt. Ki nyomja a majonézt? – ez volt a kiindulópont, aztán komolyabbra fordult, a majonéz már nem számított... nagyon-nagyon fáradt volt, és ilyenkor tudjuk milyen. Sebastian megint nagyon okosan ráhagyta, de Yasmin csak nem hagyta abba... apu is hiába szólt közbe... és a szólt még enyhe kifejezés...

Tusi után lenyugodtak a kedélyek, és immáron jó hangulatban elnyaltunk egy-egy jégkrémet. A gyerekek meg én. Ezt választottam ugyanis az alkohol helyett. Tényleg minden nap iszunk egy kis pezsit, sört, bort, vodka-ezt-azt, ha csak keveset is. Ma szünetet tartottam :)

Már 8 volt, amikor hazajöttem, így nem mentem gymbe. Nem lett volna értelme olyan kevés időre menni. Skype-oltam inkább Orsikáékkal, jó sokat :) Nem tudom miért volt olyan biztos benne, hogy készülök valamit küldeni a szülcsinapjára :D

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr882806179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tündér(b)orsó 2011.04.07. 13:42:27

nem is az ,hogy biztos voltam benne, inkább nem lepett volna meg, ha igen (:
süti beállítások módosítása