2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Megjött a várva-várt H&M!

2010.11.25. 23:59 - vikiaupair

Sebastiannal negyed 8-tól élvezhettük egymás társaságát :) Annyi különleges történt, hogy Thulának halat kellett sütnöm és rizst kellett főznöm, mert rossz a gyomra... (mint régen Shakanak). Apu valahogy nem felejtett el megkérni, így mikor anyu telefonált, már majdnem kész volt mindkettő. Közölte még, hogy elfelejtette kitenni a csekkemet (este írtam neki sms-t kb. fél 11-kor, még nem volt itthon), amire számítottam is, mondtam, hogy csak tettem egy próbát, hátha eszébe jut. Hát nem :) Ja, és reggel közölték az idei Secret Santa menetét is. Lényegében mikulás-húzás, a családon belül (+Pauline-ék), csak karácsonykor, merthogy náluk ugye nem jön a Mikulás 6-án. És mivel Yasmin nagyon szeretné, ha részt vennék benne, kitalálták (vagyis valószínűleg ő), hogy akkor az indulásom előtti este csütörtökre mindenki előáll az ajándékkal, én hazaviszem az enyémet, és szenteste skype-on kibontom :)

Mindent megcsináltam reggel, amit akartam. A porszívózás is időszerű volt újra annak ellenére, hogy anyu tegnap délután is porszívózott egy kicsit (a kutyák behordták a homokot... ma mondtam is Pauline-nak, hogy eddig csak kétszer láttam anyut porszívózni :))) Indulás előtt még jófejségből csináltam egy második kávét is a pasinak, aki ma is nálunk munkálkodott. Persze olyan helyre sikerült tennem, ahol nem látta, és felborította... úgyhogy csináltam még egyet. De ha még egyszer azt mondja a kávémra, hogy „lovely”, megőrülök!!! :))))

Pauline elvitt suliba, ahol panaszkodnom kellett „telefonon”. Tökre élveztem, kár, hogy a vizsgán nem ez lesz, sokkal jobban megy, mint hülye témák kifejtése... :) Suli után elmentünk a lányokkal a H&M-be, ami ma nyílt Camberley-ben :) Jupppíííííííííí!!! :D Nem mintha nagyon bevásároltam volna... kicsit még nézelődtem a plázában utána, vettem új headsetet például, és egy-két karácsonyi apróságot, majd busszal jöttem haza.

Ja, azt eddig nem írtam, hogy a mai csúcshőmérséklet 1,5 fok volt... majd szétfagytam hazafele a buszmegállóból (bár nem is voltam vastagon öltözve...), ráadásul a kesztyűmet is itthonhagytam...  3-ra átmentem, nemsokára hazaértek... Yasminnak ma is rossz napja volt, de ma valóban nagyon fájt a térde... Karen mondta, hogy hallotta kint, hogy hogy ordít... és ő azért (de már én is), meg tudja különböztetni a valós sírást a hisztitől... mondta, hogy ilyenkor mindig úgy érzi, hogy nem tudja tovább csinálni... de muszáj!!!

Korán vacsiztunk, aztán gyorsan ketten maradtunk Yasminnal, mert Karen elvitte a pasikat, kit-kit ledobott, ahol kellett. Ma nagyon jóban voltunk, nem is kellett győzködni, hogy tusoljunk, és utána is hagyta, hogy végezzem a dolgom. Egyszer hívott oda,  hogy segítsek neki vonalzóval berácsozni egy A4-es lapot. Neki azért nem olyan könnyű egyszerre tartani a vonalzót és mozgatni a ceruzát. A gömbkilinccsel is megküzdött szegény, hogy bejusson a szobájába. De most tanulóidőszak van,,,

Fél 6 felé aztán átkísértem Pauline-ékhoz... egy kicsit ekkor sikerült felhúznia, de mivel végtelenül türelmes vagyok, nem volt gond :))))) Egyébként ma mondta Yasmini, még korábban délután, hogy tényleg nagyon türelmes vagyok!!! Remélem a családom ezt olvassa :)))))))))))) Orsika, anyuskám, bármi hozzáfűznivaló???? :D

Ezzel véget is ért a napom. Az este pedig csak úgy elszaladt... randomra visszaolvastam pár bejegyzést az elmúlt hónapokból... tapasztalat: nem ártana minden este visszaolvasnom a bejegyzéseimet publikálás előtt, és kijavítani benne a gépelési hibákat... de sosem teszem. Tényleg mindegyikben legalább kettőt találtam...

Ezenkívül Hajnival is skype-oltam, nem is keveset, megdöntöttük a világ sorsát: megbeszéltük, hogy holnap este nálam folytatjuk, két üveg bor és némi rágcsa társaságában, aztán szombat reggel együtt indulunk el bringával: én munkába, ő haza.

Most megy egy tök aranyos vígjáték a tv-ben, a magyar címe Minden végzet nehéz, fél szemmel/füllel azt is nézem :) De negyed egy van, és egyig tart, nem tudom végig nézni... Ez sehogy nem jön ide, de képzeljétek ma Karen mit talált Seb matek füzetében: Seb odaírta a félbehagyott házijához, hogy: „Bocsánat, nem tudtam befejezni, túl nehéz volt.” :)))))))))))

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr322473895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

itakyg 2010.11.26. 01:56:09

Az H&M nekem is a kedvencem :)

tündér(b)orsó 2010.11.26. 07:29:33

nincs hozzáfűznivalóm Yasmini kijelentéséhez (: csupán annyi, hogy nagyon-nagyon várjuk haza az új,végtelenül türelmes Vikit :D pusszus
süti beállítások módosítása