2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Pár nap és írok...

2011.05.19. 13:30 - vikiaupair

Sziasztok!!!

Ismét csak egy pár sor, mert sietek.... mily meglepő... De vasárnapra pótlást tervezek, meg képfeltöltést, kommentekre/e-mailekre válaszolgatást, stb. Barcelona óta, ahogy azt korábban megbeszéltem apuval meg Sammel, esténként is dolgozom az irodában, amikor nem kellek itthon, és időben el tudok szabadulni... úgyhogy van, hogy egy nap kétszer biciklizek el meg vissza, és a reggel negyed 8-kor kezdődő napom fél 11-kor ér véget, amikor hazaérek... Szóval ezért nincs blog mostanában, na meg van egy újabb romantikus szál, ami úgy néz ki alakul valamerre. Bővebben később, majd meglátjuk mi lesz... ugyanis a "házinyúlra nem lövünk"-szabály nem éppen érvényesül esetünkben, fogalmazzunk így. Azt még nem tudom, hogy ez jó vagy rossz... Egyelőre jó. Nem, nem nézegettük egymást már egy éve. Tavaly kb. 2-3 héttel azután költözött el, miután én elkezdtem az irodában dolgozni, és pár hete jött vissza a városba. Pont. Egyelőre :)

Vasárnap írok!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr222916580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lovelock thread 2011.05.19. 16:18:42

Juuuuujjjj!
Nagyon várom a részleteket!
Jó, hogy újra itt vagy.
süti beállítások módosítása