2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Már mindent tudok :)))))

2010.11.04. 23:12 - vikiaupair

Negyed 8-kor kezdődött a reggeli műszak, mert háromnegyedkor már jött a fizios nő. Gyors öltözés, pakolás, reggeli. Fizio után még egy kis veszekedés, majd kb. együtt hagytuk el a házat a lányokkal 9-kor. Én gyors átöltöztem, majd Pauline és Bert elvittek suliba. Ja, de előtte apu, aki elöl nyírta a füvet, odaszólt viccesen, hogy „köszi a kávét!”. Először nem értettem a zaj miatt, meg már rohantam a kocsihoz, és még egyszer elismételte. Kérdezem „milyen kávét?” „Hát ez az!” :)))) volt a válasz. Aztán Karen mondta a kocsinál, hogy apu panaszkodott, hogy mindkettőnknek fizet, és egyikünk sem volt képes egy kávét kivinni szegény dolgos embernek :DDDDD

A suliban folytatódtak a „magánbeszélgetések”, ma már én is sorra kerültem. Virginia azt mondta, nincs mit tanítania nekem... hát azért én tudtam neki említeni egy-két dolgot, amiben vannak hiányosságok :))))) És szeretnék jobban, folyékonyabban, választékosabban beszélni... Mást nem is nagyon csináltunk, csak csillagszóróztunk egy kicsit, a hétvégi bonfire night alkalmából. A sztorit majd később leírom, valószínűleg holnap vagy szombaton.

Suli után elmentem a bankba Hannaval, aztán egy kicsit kísérgetett a plázában, mert volt ideje a vonatig. Ma sem voltam vásárlós kedvemben, csak dezodort vettem meg egy képeslapot Kay-nek :) Mikor már egyedül voltam, összefutottam Lynne-nel, Pauline barátnőjével. Kérdezte, hogy hogy megyek haza, így, hogy nagyapáék ügyeket intéznek, mert szívesen hazahoz. Illedelmesen megköszöntem, tényleg nagyon kedves volt tőle :) De Pauline-nal megbeszéltük, hogy majd csörget, ha végeztek, így is volt.

Fél 1 körül értem haza, majd nemsokára át is ballagtam, hogy haladjak a portörléssel, porszívózással. Akkor ért haza anyu és Yasmin, apu pedig egész nap itthon volt. Meg is kérdeztem rögtön, hogy kér-e egy kávét, biztos keményen dolgozott :))) Yasminék elmentek biciklizni, majd boltba és Sebastianért, én addig megcsináltam mindent, még a husit is előkészítettem „viki csirkéjéhez” :)

Hazaértek, megvacsiztunk, pakoltunk, tusoltunk, aztán anyu elvitte Sebet teniszre, én pedig Yasminnal maradtam, amíg vissza nem ért.

Villámátöltözés, és már a biciklin is voltam. Elég elszomorító, hogy már odafelé is sötétben kellett tekernem... dehát, ilyen az élet :) Sam ma tök jó fej volt, leállt egy csomót dumálni velem, nem tudom mi ütött belé :) Mármint máskor is normális, de nem beszélget ennyit... Háromnegyed 6-tól voltam végül háromnegyed 9-ig, elég volt :D

Ma megfigyeltem, na jó, inkább észrevettem :) biciklizés közben, hogy a járda már mindenhol falevelekkel van borítva, de nagyon vastagon... ez a hirtelen gyarapodás (kedden még semmi nem volt szinte) többek között a tegnapi kisebbfajta szélviharnak is köszönhető gondolom... szép-szép, színes, csak nem látom, hogy hol van a padka, és veszélyes... főleg rám nézve :))) A suliban amúgy ma kellett volna párokban az őszről beszélni, de a spanyol nővel túl uncsinak találtuk az őszt, így inkább magunkról beszélgettünk :D Fotós a csaj, megadta a honlapja címét, nem is tudtam, hogy ilyen komolyan űzi: www.elenagarciajuan.com. Nézzetek rá! :)

Húú, a mai bejegyzésben sok link lesz, na jó. három. Múltkor már írtam, hogy Todd az irodából fogyózik, és Yasminnak gyűjt. Most meg is jelent róla egy cikk: http://www.travelmole.com/stories/1144999.php Egész jól megy neki a gyűjtögetés, és a kilók is fogynak :)

A harmadik pedig egy youtube-os video, amit ma nem tudtam megunni, köszönet Balázsnak, hogy kitette facebookon: https://www.youtube.com/watch?v=JPbC2YrUUsI

És köszi a kommenteket is :) MissMarple, rá fogok nézni a lányod blogjára, illetve már ránéztem, de majd rendesen bele is olvasok... szerintem jól pötyögted be :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr122424843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MissMarple 2010.11.05. 07:56:57

Köszi Viki, aranyos vagy.
Csak csodálni tudom a rengeteg energiádat. Napközben otthon meló, aztán meg az iroda. Nap,mint nap. Mint egy kis duracell nyuszi, olyan lehetsz.
süti beállítások módosítása