2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Korai búcsú - mindkét értelemben

2010.10.11. 23:43 - vikiaupair

Bocsi mindenkitől, nem gondoltam volna, hogy semmi időm nem lesz majd írni, amíg anyusék itt lesznek... Gondoltam majd minden este írok egy pár sort, dehát nem volt energiám... Ezért most felraktam minden naphoz egy mini-összefoglalót, alább olvashatjátok őket :D

A  ma reggel is korán indult. Anyusék már fél 6-kor keltek, én 6-ig még fetrengtem az ágyban, úgysem tudtam volna hozzáférni semmihez, csak útban lettem volna. Fél 7 után Matt kivitt bennünket North Campre, elbúcsúztam kis családomtól, aztán hazajöttünk. Matték amúgy nagyon jó fejek voltak, csomót fuvaroztak bennünket. Tegnap is hazahoztak volna North Campről, de gondoltam jót sétálunk a jó időben. Lehet, hogy csak én élveztem?! :)))

No mindegy is, folytassuk a mai nappal: a reggel szokásos hétfő reggel volt. Sőt, az egész nap szokásos hétfő volt :))) : sok mosás, felmosás, sok pakolás...  És nevetgélés Pauilne-nal. Mint kiderült Berttel azt hitték, hogy este mennek csak anyáék... Hát nem... Nem mentem sehova, a „szabadidőmben” pakolásztam a kis lakásomban, visszavittem Pauline-hoz a matracot, kimostam mindent, stb... Délután apu hozta Sebet a suliból, nem igazán volt semmi dolgom 5-ig, amíg Yasminiék haza nem értek fizioról. Nem akartam vacsizni, mert annyira tele voltam az itthoni cuccokkal, hogy egyszerűen nem bírtam. Komolyan, aki ismer, az tudja, hogy ez nálam nagy szó!! Néztek is, mert olyan bizony még nem volt a –úristen már lassan- 9 hónap alatt, hogy ne vacsizzak velük :))))

Yasmin külön vacsizott, győzködött, hogy egyek vele, de csak köretet, de csak ezt-azt, csak az övéből egy kicsit, stb... :) Volt egy kis vitánk a tusolással kapcsolatban, mondtam, hogy úgy látszik mostmár én is anyu nyomdokaiba lépek, már ami a gonoszságot illeti :D Gyorsan megbékélt egyébként :) Tusolás után még elrendeztem az utolsó adag tiszta ruhát, megetettem a dárga házi kedvencünket, majd fél 7 körül eljöttem.

Itthon blogot írtam, válaszoltam egy csomó e-mailre végre, és mivel a picasa úgy döntött, hogy nehogy már korábban lefeküdjek ma, egy csomó időt sikerült elszórakoznom a képek feltöltésével. De tudom, hogy ha ma nem csináltam volna meg, akkor kb. csak hetek múlva került volna rá sor... Nem mindenről van, szelektáltam:
http://picasaweb.google.com/nemethviki13/IttJartakAnyuskamek

Olyan jó volt, hogy itt voltak anyusék, mégha csak ilyen kevés időre is. Szerintem jó kis hosszú hétvége volt ez mindenki számára... bár Imru a shoppingolós rész nélkül is meglett volna azt hiszem... dehát 3 nő ellen mit sem ér a férfi :DDD Mostmár anyusék is látták, hogy hol élek, a saját szemükkel is meggyőződhettek róla, hogy milyen jó családhoz sodort az élet... valahova, ahol tényleg szeretnek engem...

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr792364346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Fruzsi 2010.10.12. 11:17:04

Szia Viki! :)

kezdeném először is azzal, h nagyon tetszenek a képek!!!
Londonon kívül egész jó időtök volt, vásárolni, kávézni is tudtatok :)))))
nálam valami háromszöget zár be camberley, london, guildford... tök jó volt olvasni most ezekről a helyekről, ide én is el szeretnék jutni! remélem hamarosan találkozunk!

FeketeGabi 2010.10.12. 23:58:01

Szia!

örülök, hogy jól sikerült a hétvége!!! Tök jók a képek is! Tiszta fura Guildfordot látni. :)

Pussz

teva64 2010.10.13. 20:04:33

Szia!
Köszönünk mindent, nagyon jó vendéglátó voltál, nagyon jól éreztük magunkat és örülök, hogy együtt voltunk, ha csak egy kis időre is! Karenék is nagyon kedvesek, és rendesek voltak velünk, amit nekik külön köszönök!!
Azt hiszem tudomásul kell vennem, hogy felnőttél, aminek egyrészt örülök, másrészt sajnálom! ! Majd ha gyerekeid lesznek, megérted, milyen érzés ez! Puszi Anya
süti beállítások módosítása