2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Guildford Hajnival

2010.09.26. 22:50 - vikiaupair

9 körül keltem, elkészültem, és fél 11-kor útnak indultam North Campre, most először gyalog. Kíváncsi voltam, hogy mennyi idő alatt érek oda, és jól saccoltam: kényelmesen olyan 50 perc kb. Hajnival a vonaton találkoztunk, ő az előző megállónál szállt fel.

A nap jól telt, jó gyorsan :) Ettünk-kávéztunk-sétálgattunk-vásárolgattunk. A mai termésem egy drapp kabátka a H&M-ből és egy régóta hőn áhított bőrdzseki a Monsoonból... na meg egy cuki kis esernyő az Accessorize-ból, mert elkezdett esni, és gondolnom kellett a hazafele útra is, az is egy óra volt :)

6 után szálltam le a vonatról, 7-re itthon is voltam. Anyuskámékkal skype-oltam egy csomót, figyelmeztetett, hogy lassan elfogynak a mondatok a bejegyzéseimből :)))))) Sajnálom, de ahogy már sokszor mondtam, tényleg egyre kevésbé van kedvem esténként pötyögni... Azt azért leírom, hogy tegnap hazafelé majdnem elcsaptak egy háromsávos körforgalomnál, úgy, hogy nekem zöld volt... a két külső sáv megállt, a legbelső nem, és nem láttam a többitől... még jó, hogy nem kapcsoltam rögtön mikor zöldre váltott és később indultam el... így pont nem találkozott össze az első kerekem a kocsival...

Na mára elég is ennyi, holnap újabb hét kezdődik. Hétfő... és hamarabb kell mennem, mert háromnegyed 8-ra már jön a fizios nő.

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr982325709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N.Fruzsi 2010.09.27. 11:45:14

Szia :) ohhh Guildford,,, imádom azt a várost :))
tök jó, h megint kimozdulsz hétvégente... látom Hajni megmozgat :)) de most megint jön lassan a rossz idő, akkor meg majd előtérbe kerül a pub :D ugye? :D
szívesen mennék veletek majd novemberben stand-up comedy-re :)) az oxfordos képeket ha lesz időd, lécci rakd fel picasara :)
süti beállítások módosítása