2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

"Death warmed up"

2011.06.06. 22:24 - vikiaupair

A mai röpke szösszenet címéül szolgáló megjegyzés Yasmini száját hagyta el, amikor délután meglátott engem... Ugyanis finoman szólva sz.rul érzem magam, és állítólag úgy is nézek ki. Mindenki beteg amúgy, a gyerekek a legkevésbé, apu a leginkább... A ház attól persze még nem takarította ki magát, mindenki végezte a dolgát...

Úgyhogy ma nem is írok sokat, csak annyit, hogy a lengyel szupermunkások holnap teljesen befejezik Yasmini fürdőjét (extra-funkciós WC meg minden). De már ma is lehetett használni. Sőt, a WC-t már a hétvégén is. Yasmini azt akarta, hogy reggel rögtön próbáljam ki, amint odaértem (tényleg mindent csinál, női tisztítástól a simáig, öblítés, szárítás, stb...) De valahogy nem vágytam rá, úgyhogy ez még várat magára.

A legfontosabb téma most Franciaország... és a jövő hét hétfő közeledtével ez csak még inkább így lesz. Reggel negyed 6-ra kell a sulihoz érni, de mivel előtte itthon még tusolunk és egyebek, hogy felébredjen (előtte este koncertre mennek)... hát, nem kell dorbézolnom vasárnap este. Ma már el kellett hoznom a bőröndöt is, amit vinni fogok... Ők ma már pakoltak. Majd ha lesz időm, leírom, hogy micsoda dolgok vannak tiltólistán, félig-meddig értelmetlenül, indokolatlanul. De szerintem a holnapi megbeszélés is vicces lesz :)

Majd beszámolok róla :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr752963289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása