2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Egy kis vásárolgatás...

2010.09.08. 23:59 - vikiaupair

Na hát a nap legfontosabb eseményét már tudjátok: szombat délután megyünk haza!!! És ahogy Fruzsi írta: boldog gyerek = boldog au-pair, avagy sokkal többet ér 3-4 nap jó hangulatban, mint 7 nap sírva, hisztikkel, veszekedésekkel... ez most nem az a „holiday”, ami annál jobb, minél tovább tart, akármennyire is évezem a napsütést... És legalább nem maradok le egyetlen óráról sem az új sulimban, már ha engednek beiratkozni :)

És ma délután kb. fél 4-ig egyedül voltam. Miután reggel 9 előtt elmentek fiziora, én elkészültem, aztán elvonatoztam a Galleriaba, a plazaba. Pont az orrom előtt ment el a vonat, úgyhogy jó sokat vártam sajna... de nem szálltam rossz vonalra... (mint tegnap Karen irányítása alatt; és amúgy ő este is megcsinálta egyedül:)

A plazába érve azt sem tudtam, hova menjek... Sokmindent vettem... ajándékokat is akartam, de nem volt annyi időm, hogy rendesen szétnézzek. 3-4 üzletben voltam összesen. Sikerült beszereznem egy régen vágyott farmerdzsekit és igazi farmer(eke)t (Levi’s), akciós szandikat (például Calvin Klein, gyönyörűséges), Bertnek megcsináltattam a „neves” sapkát, ettem egy kis péksütit, és már fél 3 is volt. Mindenki nagyon kedves volt egyébként mindenhol, tudtam a kártyámmal fizetni, csak az zavart, hogy néhány helyen igen nagy össze-visszaság volt, bár ez ugyebár nem amerikai sajátosság... A vásárlók is sok helyen hozzámszóltak, volt, aki megdicsérte a szemüvegemet, a megállóban is beszéltek hozzám, meg aztán a nagy csomagomat látva a vonaton is megszólított egy pasi. Beszéltünk St. Louis-ról, Magyarországról...aztán leszálltam :) Ja, és még egy fontosat vettem: még egy Fossil órát. Mindig is akartam egy alkalmibbat és egy hétköznapibbat, csak Angliában drágálltam, itt jóval olcsóbb volt. Ja, és még valami... a Macy’s és a Dillard’s hatalmasak... több szinten, óriási területen... komolyan el lehet tévedni... ezért is csak ezekben és egy-két kisebb üzletben voltam...

Hazaértem, ittam egy sört, aztán anyu elment intézni a saját farmer-projektjét :) Összedobtam egy isteni carbonarat vacsira, aztán Yasy-val lementünk a Bread Company-ba netezni meg forrócsokizni, majd át a „családi szobába”, aztán 7 fele haza. Nem sokkal később anyu is hazaért, jó kis kalandja volt a metrón...

Ágyba tettük Yasmint, aztán ki-ki csinálta a maga dolgát. Én elpakoltam az új cuccaimat, anyu pedig blogolt. Aztán ettünk cheesecake-t, most blogolok, aztán megyek tusizni és szerintem nemsokára alszunk.

Yasmin ma egyébként megint nagyon ügyes volt állítólag, és Dr. Park is nagyon meg volt elégedve az állapotával, háromnegyed óráig cseverészett velük, anyu szerint az ő hatására volt ma beszédesebb, mint általában :))))) Dr. Dobbs pedig megnyugtatta őket a térdén érzett darázscsípés-érzéssel és a zsibbadással kapcsolatban. El fog múlni, csak kell neki egy pár hét. Tehát ma mindenki boldog :)))) Szombat délután indulunk :DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr892282008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

itakyg 2010.09.09. 13:49:09

Erdekes, hogy epp a Macy's-ben talaltal olcsobb dolgokat....Felenk az egyik legdragabb aruhaz...Nezz be, ha lesz idod egy TJ Maxx-be vagy egy Marshall's-ba.

vikiaupair 2010.09.09. 17:44:42

@itakyg: nem, a Macy's-ben csak az orat vettem, mert tenyleg draga uzlet.... nem irtam, hogy ott vettem mindent, csak azt, hogy hatalmas :)

N.Fruzsi 2010.09.09. 21:13:08

Najó, most már nem bírom ki :D
Én is receptet kérek.
Most arról az isteni carbonararól lenne szó :D
ha majd lesz időd, jöhet az e-mail. :D
előre is köszi.

N.Fruzsi 2010.09.09. 21:17:20

hmm... ez előző kommentem nem jelent meg. bocsi lehet, dupla lesz majd ebből.

szóval, a carbonara receptje érdekelne. :D
meg esetleg, ha majd lesz időd vmi jólbevált muffinrecepetet is küldhetnél. az enyémek mindig rosszul sikerülnek. :(
Nem akarlak terheln, ráér.... csak érdekelnének ezek. :D

u.i.: ha visszatértél angliába, majd küldök e-mailt. :)

itakyg 2010.09.10. 20:33:42

Ok. Felreertettelek, de nem is az a lenyeg...Csak azt akartam megtudni, hogy tenyleg olcsobbak a dolgok Angliahoz kepest ?!
süti beállítások módosítása