2010. január 17. -

Angliai au-pair- és irodai munkaélményeimről olvashatsz, kezdetben ékezetek nélkül :) Mindent persze nem tudok leírni, ami velem történik, nem tudom 100%-ig visszaadni, hogy milyen beszélgetéseink vannak, hogy bánnak velem, hogy érzem magam, de próbálom... Leírok sok - talán felesleges - dolgot, és még több fontosat elfelejtek, de az összkép azért remélem megvan :) Ha véletlenül kerültél ide, és fogalmad sincs ki vagyok, irány a "Csak úgy idetévedtél?"... Ha képeket szeretnél nézegetni vagy többet szeretnél megtudni Yasminról, akkor irány a "Képek + Yasmin" :)

Utolsó kommentek

  • MissMarple: Szia Viki, nem folytatod a blogot az új életedde... (2012.02.24. 12:11) Ami eddig kimaradt...
  • Timiaupair: Szijjja! Elkezdtem olvasni a blogodat, nagyon s... (2012.01.08. 10:58) Ami eddig kimaradt...
  • vica0330: A mostani bejegyzésedet olvasva már kicsit nyugo... (2011.12.03. 20:12) A döntés
  • Utolsó 20

Esős hétfő

2010.09.27. 23:59 - vikiaupair

Korábban mentem ugyan, de mivel anyu tegnap este kicsit átrendezte Yasmini szobáját (is), rend volt, így nem volt sok tennivaló... mármint Yasminnál. A konyhában voltak állapotok... és a ház többi részében is.

A délelőtt a szokásos hétfői dolgokkal telt számomra. Anyu először Sebastiant vitte el suliba, aztán a fizio végeztével Yasminit is. A mai, „állami” fizios nő az egyetlen amúgy, aki nem szólt semmit a Yasmin testében bekövetkezett változásokra... no comment...

Délelőttről egy vicces: Pauline is ott volt, és arról volt szó, hogy Matt 2 kiskutyát akar, és a közeljövőben, míg Karen csak egyet és mondjuk tél vége felé... Mondtam, hogy akkor elköltözöm, és anyu mondta, hogy ő is jön velem :))) A lényeg ez volt, de jókat nevetgéltünk más dolgokon is :)

Dél felé aztán bementem Camberley-be, anyunak is vettem az ESPRIT-ben ruhát, bár már csak más színűben volt. Az övemet nem tudtam kicseréltetni, mert nem volt köztes méret, de nem baj, majd csinálok rá lyukat :)

3 előtt aztán átmentem, pakolásztunk, dumálgattunk, vacsiztunk, majd én vasaltam. Apu közben evezett: ma rekordot döntött, és felajánlott egy 20 fontos vásárlási utalványt annak, aki jobb nála. Szerintük esélyes vagyok :) A gyerekek pedig Yasmini új popcorn-gyártójával szórakoztak (tegnap vette... igen, Yasmini, aki mindenre sajnálja a pénzét:). Be is menekültem vasalni, mert persze milliószor összevesztek, és nagy volt a hangzavar. Amúgy mindenkinek névre szóló visszazárható zacskóban volt kiadagolva, még Yasmini csinálta őket délután :)

7 körül jöttem át, miután letusoltunk és pizsibe öltöztünk. Este skype-olgattam, netezgettem. Most negyed 2 van, ideje lenne aludni...

 

Amikor elkezdtem írni ezt a blogot, nem gondoltam arra, hogy egyszer ilyen helyzetbe kerülök... amikor nem akarom mindenki orrára kötni, hogy éppen mi történik velem :) Elképzelhető, hogy csak csütörtökön írok legközelebb, de az is lehet, hogy hamarabb. Legyen elég az idézet, ami az anyuskáméktól kapott szülinapi lapomon van:

„Szórakozz! Élvezd az előtted álló éveket! Tárd ki a karodat minden örömre – virágokra, muzsikára. Merész kalandokra, csodálatos felfedezésekre, szerelemre. A még előtted álló találkozásokra. Légy merész! Légy kíváncsi! Légy nyitott! Fedezz fel magadnak mindent!”

Hát, most kalandozom egyet, és majd elválik, hogy érdemes lesz-e róla többet mondani. Valamiért nem vagyok annyira lelkes, mint amennyire voltam, gondoltam, hogy leszek és szeretnék lenni, de reméljük holnap visszatér a kedvem :)

Tehát legkésőbb csütörtök este jelentkezem!

A bejegyzés trackback címe:

https://vikiaupair.blog.hu/api/trackback/id/tr542328515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FeketeGabi 2010.09.30. 12:49:48

Szia! Kíváncsian várom a következő bejegyzésed :) beszélhetnénk skypon este ha van kedved...velem is történtek ám dolgok :))))
süti beállítások módosítása